DREAMALITY KURSEN FÅR OM OCH OM IGEN TOPPBETYG AV DELTAGARNA OCH HAR TRANSFORMERAT HUNDRATALS MÄNNISKORS LIV! 

VISSTE DU ATT DINA OMEDVETNA NEGATIVA  "PENGABILDER" STYR STÖRRE DELEN AV DITT LIV UTAN ATT DU VET OM DET?

Dessa pengabilder är djupt inrotade "sanningar" om pengar och vårt eget värde som vi lärde oss i mycket unga år. Likt en osynlig GPS styr de både vår ekonomiska situation och vår verklighet i övrigt.

Det liv du lever idag är en direkt avspegling av dina omedvetna pengabilder och kommer fortsätta att styra dig tills du gör något åt dem.

LADDA NER
GRATIS E-BOK


"Tänk om pengar faktiskt växer på träd!"

 I denna e-bok får du insyn i vad "omedvetna pengabilder" är och hur de stoppar dig från att leva ditt liv du längtar efter och drömmer om - utan att du vet om det!


LYSSNA PÅ
PODCASTEN


Drivkraften intervjuar Malin Henriksson Pratt, Dreamality's grundare, kring vår omedvetna relation till pengar.

DREAMALITY - 2,5 DAGAR SOM KAN FÖRÄNDRA DITT LIV FÖR ALL FRAMTID!


  • Du kommer hitta och frigöra dig från de omedvetna negativa pengabilder och annat som håller dig tillbaka och annars gör det omöjligt att komma loss och skapa det liv du längtar efter och drömmer om. 

     

  • Du kommer få en större förståelse för vem du egentligen är och få en djupare kontakt med ditt sanna syfte. Det gör att du kommer känna en helt ny meningsfullhet och få en tydlig bild av vad du vill skapa i framtiden.

     

  • Du kommer få en ökad känsla av självvärde och du får de framgångsverktyg som Malin använda för att ta sig från utblottad till framgångsrik.  Om du väl använder dessa verktyg kommer du garanterat att kunna skapa det liv du drömmer om

     

Många blir förvånade när de under kursens noga utvalda övningarna upptäcker vilka omedvetna blockeringar de bär på och hur dessa har hållit deras liv tillbaka utan att de vetat om det.

 

Tack vare små grupper där det finns tid för alla och där deltagarna får experthjälp från ledaren och den fantastiskt snabba terapiformen ICT - Instant Change Therapy  om-programmerar och frigör du dig enkelt från dessa blockeringar.

 

Många upplever att de lämnar kursen med en känsla av att vara "På nytt född". 

Flera vittnar också om både små och stora "mirakel" som sker i livet efter att de gått kursen. Helt plötsligt förverkligas det de så länge längtat efter, kämpat för och drömt om och många frågar sig: "Varför har jag inte gått den här kursen tidigare?"

 

DEN ABSOLUT MEST OMVÄLVANDE OCH KONSTRUKTIVA KURS JAG TAGIT DEL AV - UNDERBART!

Kursen öppnade upp någonting inom mig som jag sökt efter under många år, ett lugn och en mer självklar förståelse för att jag inte behöver kämpa och prestera i allt jag gör för att lyckas - från relationer till arbete. Jag har i hela min kropp konkret fått känna att jag vågar och vill göra förändringar som inte längre känns omöjliga.

 

Nu känns allting plötsligt mycket mer spännande och hoppfullt i livet. Jag känner också en större tillit till mig själv och min potential. Dreamality är den absolut mest omvälvande och konstruktiva kurs jag tagit del av. Underbart!

 

AMELIE NEVRIN
 

 

 

 

 

 

KURSEN GAV MIG EN NY VÄN -MIG SJÄLV! 

Jag har lärt känna mig själv på riktigt och förstår nu vilket liv jag vill leva och hur jag kan hjälpa mig själv på vägen mot det.

 

En starkt kurs som verkligen passar för alla. Jag önskar att fler i min närhet gick denna kurs.

 

Jag trodde aldrig att vi bär på så mycket, i onödan, som håller oss tillbaka när det är så lätt att få hjälp att släppa taget om det.

 

NINA KARLSSON JARNEK

ETT RIKTIGT LYFT!

Kursen öppnade dörrar och var så häftig, rolig och helt omtumlande. Kan varmt rekommendera detta till dig som vill hitta en ny dimension i tillvaron.

En energiboost av sällan skådat slag får du på köpet. Rekommenderas varmt!

 

EWA SJÖGREN

KURSINFORMATION & PRISER

FÖR VEM?

Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. 

Du behöver inte ha några förkunskaper men en öppenhet och vilja att arbeta med dig själv.

 

TIDER

Fredag kl. 14.00 - ca 18.00

Lördag & Söndag kl. 9.00 - 18.00

Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen. Vi rekommenderar dig om möjligt att inte bokar upp dig på intensiva kvällsaktiviteter under kurshelgen.

VAD INGÅR?

Arbetsmaterial & generöst med snacks, frukt och fika ingår.

 

Vi tar ca 1 timmes lunch på lördagen & söndagen. Den ingår inte utan du kan gå iväg till närliggande fik/restaurang eller inta enklare medhavd lunch som inte behöver tillagas.

PRIS

3.900kr inkl. moms.
Går du kursen för Malin Henriksson Pratt (Dreamality's grundare) är priset 4.900kr. 

 

Du kan dela upp betalningen på två eller tre gånger - se under respektive kursanmälan.

 

NÖJDHETSGARANTI

Kursen håller hög kvalitet. Skulle du  dock mot förmodan inte känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

 

 


 

VILLKOR

Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats.

​Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person.

 

Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 500 kr.
 

KOMMANDE KURSDATUM

STOCKHOLM
23-25 OKTOBER 2020 

LEDARE: MIA OLSSON

PLATS: PONTONJÄRGATAN 12

GOTLAND
20-22 NOVEMBER 2020

LEDARE: MAIJA TAPANI

PLATS: MEDDELAS SENARE

MALMÖ
NYTT DATUM KOMMER

LEDARE: MALIN HENRIKSSON PRATT

PLATS: GAMLA VÄSTER

Språk
Kurse hålls alltid på svenska om inget annat anges.

Alla DREAMALITY's kursledare har gått igenom en gedigen utbildning i gruppledarskap och har en djupgående förståelse kring pengabilder och dess omedvetna strukturer. Dessutom är de certifierade ICT-Terapeuter.  Alla är utbildade av Malin Henriksson Pratt, DREAMALITY's grundare.

GRYMT BRA KURS ALLA BORDE GÅ!

Dreamalitykursen var en propplösare som frigjorde en enorm kraft i mig.

Du måste bara gå den!

 

LINDA NETSMAN

MALIN ÄR "SPOT ON" HELA TIDEN!

Kursen hjälpte mig att se och släppa låsningar och blockeringar som hindrat mig i hela mitt liv. Att jag inte får vilja ha ngt, inte drömma, längta, alla andra före mig själv, inte värna om mina behov.... att jag måste anpassa mig.


Helt magiskt att kunna släppa något som styrt så många delar av mitt liv! O detta enbart under två och en halv dagar.

 

ANNA CARLSSON

BÄSTA KURSERNA!

Jag har gått både Dreamalitykursen och

Framgångsboosten för Malin. Kan starkt rekommendera båda.

 

Tack vare dem lever jag nu mitt drömliv som digital nomad på Bali.

 

PETER BENGTSSON

BÄSTA JAG GJORT UNDER 2018
Jag fick frågan om vad som varit bäst för mig under 2018 och kursen Dreamality var det första jag tänkte på.

Utvecklande och stärkande! Jag började verkligen min resa efter denna kurs!

 

ANNA LÖÖV

 

 

 

ICT HAR HJÄLPT 1000-TALS MÄNNISKOR TILL LIVSAVGÖRANDE FÖRÄNDRINGAR


Malin Henriksson Pratt skapade den första kursen i DREAMALITY redan 2006 och har under åren hjälpt hundratals deltagare att bli fria från sina omedvetna framgångsblockeringar. Konceptet växte fram då hon på förfrågan ombads att skapa en kurs eftersom andra också ville uppnå det hon själv gjort.

 

För Malin "walks-the-talk" och vet vad hon pratar om. 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation. Efter att ha flytt från en psykopatisk partner och därefter blivit totalt utblottad, med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid, kunde hon mot alla odds förändra hela sin livssituation - bli fri från sina skulder och skapa ett liv i konstant flöde, glädje och självförverkligande. 

 

Sedan många år tillbaka lever hon sitt drömliv och är idag en mycket uppskattad terapeut/coach, kursledare, föredragshållare, utbildare, författare och Sveriges mest framstående expert inom området "pengabilder" - de omedvetna negativa trosföreställningar som styr våra liv utan att vi vet om det.

 

Med över 20-års erfarenhet av att hjälpa människor har Malin utvecklat sin egen mycket uppskattade, unika, snabba och djupgående terapiform, ICT- Instant Change Therapy som hon även utbildar andra terapeuter i.

Hade jag aldrig omprogrammerat mina omedvetna pengabilder och lärt mig

att använda de framgångsverktyg vi

lär ut på Dreamalitykursen så hade

jag fortfarande idag - efter 30 år

varit utblottad .
MALIN HENRIKSSON PRATT


VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM KURSEN

Är detta en kurs som lär ut "Lagen om Attraktion"?
Vi berör ämnet men det är först och främst en kurs där du får hjälp att ta bort dina omedvetna blockeringar som står i vägen för att "Lagen om attraktion" ska fungera. Det många människor missar när de försöker använda sig av attraktionslagen är att de har omedvetna "sanningar" som stoppar dem från att manifestera det liv de längtar efter. Detta är sanningar och trosföreställningar som vi som barn skapade som överlevnadsstrategier.

Först när vi befriat oss från dessa kan vi dra till oss det liv vi drömmer om. Under kursen kommer du hitta och bli av med dessa omedvetna sanningar, du kommer stärka kontakten till ditt sanna jag och få verktygen att förverkliga dina drömmar.


Är detta en kurs där ledaren driver på dig att ta fram ditt mod, gå utanför komfortzonen och våga hoppa? 

Nej, våra ledare har terapeutisk utbildning och går på djupet och hjälper dig att ta bort dina rädslor och blockeringar. Det går inte att bara uppmuntra till att vara modig genom slagord och "pushande" som ändå inte fungerar så fort man är ute i vardagslivet igen. Däremot kommer du känna att det du förändrar under kursen kommer ge dig ett naturligt mod som stadigt växer sig allt starkare. Din egen inre power!


Är kursen en inspirationskurs?

Självklart blir du oerhört boostad när du går kursen. Men inte på grund av ett på ytan "hejaklacks-förhållningssätt". Du blir på djupet boostad för att du blir fri från det som tidigare har hållit dig tillbaka utan att du vetat vad det är. Du når in i ditt sanna jag och det blir en genuin inspiration att leva ditt liv efter din själsliga längtan.


KONTAKT

ICT AKADEMIN

Email: info@ictakademin.se


ⓒ Happy Zoul AB/Malin Henriksson Pratt 2020. All rights reserved.